آرشیو خبرها
آرشیو خبرها

بازدید مدیر آموزش و پرورش میبد از مرکز اوتیسم رویای زیبا

بازدید مدیر آموزش و پرورش میبد از مرکز اوتیسم رویای زیبا


محمدرضا کارگر، مدیر آموزش وپرورش میبد، به همراه سید محسن فلاح، رییس اداره بهزیستی و خلیل غفوری پور،معاون آموزشی اداره، از مرکز رویای زیبا ارایه کننده خدمت تخصصی به افراد دارای اختلال اوتیسم بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی مدیریت آموزش و پرورش میبد؛ مدیرآموزش و پرورش میبد، ضمن بازدید از بخش های مختلف این مرکز، از مدیریت، مربیان و کادر آموزشی این مرکز که با ایجاد قسمت های مختلف و متنوع آموزشی، در امر توانمند سازی کودکان دارای این اختلال تلاش می نمایند، قدردانی کرد.
وی اظهار امیدواری کرد که بتوانیم با پشتیبانی و حمایت همه افراد جامعه به ویژه خیرین از اینگونه مراکز در راستای ارائه هرچه مطلوب تر خدمات به افراد دارای معلولیت قدم برداریم.
سید محسن فلاح، رییس اداره بهزیستی میبد نیز افزود: بنا به حساسیت واهمیت آموزش تخصصی در اختلال مادام العمر اوتیسم، لازم است تا با تشخیص به موقع، خدمات تخصصی در اسرع وقت، به این مددجویان ارائه گردد که در همین راستا،  مرکز تخصصی خدمات افراد دارای اختلال اوتیسم رویای زیبا، به عنوان دومین مرکز تخصصی استان یزد در میبد با پذیرش ۴۰کودک یک تا هیجده سال دارای اختلال طیف اتیسم در حال فعالیت است.

آدرس کوتاه :