آرشیو خبرها
آرشیو خبرها

برگزاری اولین جلسه شورای آموزش و پرورش در سال 1396

برگزاری اولین جلسه شورای آموزش و پرورش در سال 1396


دویست و سی و هشتمین جلسه شورای آموزش و پرورش(اولین جلسه در سال جدید) در بیت امام جمعه محترم با حضور معاون فرماندار، شهردار ، رئیس شورای شهر و دیگر اعضا برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی مدیریت آموزش و پرورش شهرستان میبد ، محسن موحدی فرد دبیر شورا ضمن عرض خیر مقدم و تسلیت شهادت حضرت زینب(س) ، دستور کار جلسه و گزارشی از مصوبات سال گذشته را ارائه نمودند .

در ادامه گزارشی از برنامه های سال جاری ازجمله اجرای نظام هدایت تحصیلی ، ارتقاء  بهداشت و سلامت مدارس ، بحث برتری کنکور سال 96، جذب فرهنگیان خارج از شهرستان ، و اجرای دقیق تر نظام 3-3 در دوره ابتدایی ،و ساخت ده مدرسه دیگر در سال 96 ، ادامه پروژه اردوگاه آیت ا... خامنه ای بنستان که مصوب شد درمورد آسفالت جاده ده کیلومتری بنستان فرمانداری این امر را در اولویت قرار دهند. همچنین مصوب شد در مورد تیر برق اردوگاه که به زودی اقدامات نصب آن فراهم نمایند. و مصوبه دیگر در مورد مسجد بنستان که با همکاری و حمایت مالی دفتر امام جمعه تعمیر و بازسازی شود.

در ادامه آقای موحدی فرد آمار تولد جمعیت شهرستان را اعلام نمود و گفت با توجه به روند افزایش جمعیت با بحران کمبود مدرسه مواجه هستیم و باید حداقل تا 8 سال آینده قریب 60 مدرسه دیگر ساخته شودکه این دغدغه باید در تمامی ادارات گسترش یابد و مصوب شد در جلسه ای که آقای حضرت آیت ا... اعرافی شخصا حضور دارند مسئولین ادارات ذی ربط دعوت شوندتا انتظاراتی که اداره آموزش و پرورش دارد دقیقاً معین شود.

در ادامه آیت ا... اعرافی راهکارهایی در این زمینه ارائه نمودند از جمله: 1-ادارات و ارگانهایی که در ساخت مدارس درگیر هستند در   جلسه ی بعدی با حضور خود ایشان دعوت شوند تا انتظارات از هر اداره دقیقاً معین شود2- مراکز علمی آموزشی که فضای خالی دارند با هماهنگی به آموزش و پرورش واگذار شوند.3-نمای مدارس از نظر معماری اسلامی و فضای سبز  در سال جاری مورد توجه بیشتری قرار گیرند.

سپس "مجرک" معاون پشتیبانی آموزش و پرورش میبد گزارشی از اسکان نوروزی سال 96 را ارائه نمود و  گفت :

با توجه به بازدیدی که آقای شیرزاد مدیرکل آموزش و پرورش استان از مراکز اسکان داشتند از نظر کیفی شهرستان میبد برتر  اعلام نمودند.

در ادامه "شفاعی" معاون پرورشی آموزش و پرورش گزارشی از نتایج مسابقات فرهنگی هنری را ارائه داد و بیان نمود، با توجه به تعداد زیاد برندگان مسابقات با مشکل مالی جهت تهیه جوایز مواجه هستیم که مصوب شد از طرف حضرت آیت ا... اعرافی مبلغ 150 میلیون ریال مساعدت شود.

در ادامه نامه های رسیده به شورا مورد بررسی قرار گرفت، از جمله خریداری ساختمان آموزشکده خبر شهرستان که متعلق به آموزش و پرورش است و مصوب شد با نظر کارشناسی در جلسه بعدی شورا مطرح شود. همچنین نامه دیگر در مورد مسیر مدارس محمود آباد که مربوط به شهردار محترم می شد و ایشان قول همکاری دادند .

در پایان حسینعلی فلاح نماینده انجمن اولیا ومربیان پیشنهاداتی در مورد بهبود وضعیت شورای آموزش و پرورش و تغییر دیگاه مسئولین شهرستان نسبت به آموزش و پرورش ارائه نمودند.

روابط عمومی مدیریت آموزش و پرورش شهرستان میبد

آدرس کوتاه :