نمایشگر دسته ای مطالب
نمایشگر دسته ای مطالب

بازگشت به صفحه کامل

برگزاری جلسه شورای آموزش و پرورش

برگزاری جلسه شورای آموزش و پرورش


برگزاری جلسه شورای آموزش و پرورش

در ابتدای این جلسه آقای اسعدی مدیر و دبیر شورا ضمن عرض خیر مقدم به حاضرین ماه رجب و همچنین اعیاد آینده را تبریک گفتند و با اظهار گلایه در خصوص تغییر ناگهانی مکان برگزاری آزمون کنکور سراسری گفت : مکان برگزاری این امتحان سرنوشت ساز برایمان اهمیت ندارد ، اما سرنوشت دانش آموزان برایمان اهمیت دارد ؛ یعنی بدین شکل که تمام شهرستانها مقدمات لازم را انجام داده اند و مکان برگزاری آزمون آنها مشخص گردیده ، اما متأسفانه هنوز محل برگزاری آزمون سراسری میبد مشخص نیست و به هر حال ما نگرانی خودمان را از این بابت اعلام می کنیم .

همچنین گزارش عملکرد آموزش و پرورش ازجمله برگزاری مراسم گرامیداشت روز معلم ، همایش اولیا ، دیدار با خانواده شهدای فرهنگی ، تجلیل از معلمین نمونه ، دیدار دبیران دینی استان با امام جمعه ، بازدید از حوزه های امتحانی و ... ارائه شد .

در ادامه با قرائت مصوبات جلسه گذشته شورای آموزش و پرورش به بررسی اجرای طرح نظام 3-3-6 پرداخته شد و مقرر شد با وجود کمبود فضای لازم تا 27 کلاس برای اجرای این نظام ، کلاسهای مورد نیاز را به صورت ضمیمه برگزار نمایند .

در ادامه این جلسه اعضای شورای آموزش وپرورش بااظهارنگرانی از وجود مدارسی با وجود بافت قدیمی ، خواستار تأمین اعتبار لازم برای بازسازی و مقاوم سازی آن شدند .

همچنین موحدی ، معاون آموزشی آموزش و پرورش با هشدار به اینکه ادغام مدارس ابتدایی و راهنمایی می تواند تأثیر مخربی بر روح و روان دانش آموز داشته باشد اظهار داشت : ما رسماً اعلام می کنیم هیچ تضمین آموزشی در چنین آموزشگاههایی نمی توانیم داشته باشیم و دانش آموزان بعضی مدارس واقعاً ضرر می کنند .

وی در خصوص برگزاری کلاسهای تست کنکورگفتند 30 درصد کلاسها در اسفندماه برگزار شده و بقیه کلاسها در تابستان برگزار خواهد شد .

ایشان اظهارنگرانی خود را نسبت به مشکل مالی برگزاری کلاسها که  دانش آموزان بی بضاعت و ایتام  می باشند را اعلام نمودند و از اعضا خواستند که مساعدت نمایند تا دانش آموزان بتوانند مانند سال های قبل با درصد بالا کنکور را برگزار نمایند .

سپس آقای فلاح معاون محترم پرورشی در مورد طرح اوقات فراغت دانش آموزان در تابستان 91 مطالبی را بیان  نمودند و گفتند کلاس ها از اول تیرماه در چهار پایگاه : دارالقرآن مرکزی ، کانون شهید رجائی ، امامزاده ها و سالن ورزشی آموزشگاه خدیجه کبری (س) به صورت پایگاه های اصلی و 42 آموزشگاه به صورت پایگاه های زیرمجموعه برگزار می شود. که مقرر گردید کلاسهای زبان انگلیسی ، خوشنویسی ، طراحی و نقاشی ، سفال و سفالگری ، مقدمات نجوم شناسی ، مجری گری و بازیگری (برای اولین بار) و ... درکانون شهید رجایی وکلاسهای قرآن به صورت متمرکز با حمایت اداره حج و اوقاف در امامزاده ها و دارالقرآن کـه مختـص کلاسهای قرآنی است به صورت مهد قرآن در تابستان برگزار و در طول سال تحصیلی ادامه داشته باشد .

قرائت نامه های ارسالی از سوی مدیران مدارس در خصوص الحاق فضای بیشتر به مدارس ، تجهیز امکانات سرمایشی با نزدیک شدن به فصل گرما ، مساعدت به مدارس جهت تکمیل ساختمان  مورد بررسی قرار گرفت .

در پایان آقای رجائی فرماندار و رئیس محترم شورای آموزش و پرورش ضمن تبریک اعیاد ماه رجب رحلت امام خمینی (ره) را نیز تسلیت گفتند .

سپس از معاونین محترم آموزش و پرورش به خاطر برنامه های خوب اداره  بویژه برگزاری بزرگداشت مقام معلم ، جشن تکلیف ، برگزاری کلاسهای قرآن در امامزاده ها ، نظام 3-3-6 ، کلاس کنکور و تست تقدیر و تشکر نمودند .

در  ادامه در مورد مشکل فضای فیزیکی آموزشگاهها مطالبی را بیان نمودند و قول دادند مدیرکل نوسازی را دعوت و موضوع را پیگیری کنند.