آرشیو خبرها

شاحـــد در شاهد
شاحـــد در شاهد
یکی از اهداف سند تحول بنیادین نظام آموزش و پرورش، فراهم آوردن زمینه هایی برای رشد مهارت های عملی دانش آموزان است.
دبستان شاهد امام جعفر صادق(ع) شهرستان میبد(دوره دوم) با عنایت خداوند متعال و تجربه چند ساله گذشته علاوه بر برنامه های متفاوت مهارتی که در طول سال به طور مستمر انجام می شود توانست هفته ای مختص مهارت آموزی از تاریخ 13 لغایت 18 بهمن ماه به مدت 6 روز مقارن با هفته مبارک دهه فجر برگزار نماید.
در اقدامی خلاقانه و زیبا کادر و آموزگاران این مدرسه توانستند فعالیت هایی گروهی برنامه ریزی نموده تا دانش آموزان در وهله اول مهارت همکاری را فراگیرند و سپس در فضایی بدون استرس و با لذت بتوانند خود را برای حضور فعال در جامعه محک بزنند.
از جمله مهارت های آموزش داده شده در این هفته می توان به مونتاژ دوچرخه، عکاسی، آشنایی با سازهای ایرانی، طراحی از بناهای تاریخی شهرستان، جنگ فیزیک، قصه گویی، خرید از فروشگاه، ساخت ماکت، آداب زیارت امامزادگان، ساخت تابلو(معرق)، شیک پوشی و آداب شهروندی و ... اشاره کرد.
در ضمن یکی از برنامه های ثابت در این هفته، آشنایی دانش آموزان با اهداف انقلاب اسلامی ایران و همخوانی سرودهای ملی وانجام تکالیف روزانه مهارتی در منزل و ثبت گزارشی از فعالیتها ی روزانه خود در جزوه تهیه شده توسط مدرسه بوده است.
با توجه به بازخوردهای مثبتی که از طرف دانش آموزان، اولیای محترم آموزشگاه و مسئولین آموزش و پرورش شهرستان داشتیم تصمیم بر آن شد تا در اردیبهشت ماه 1398 فعالیت های مهارتی خود را ادامه دهیم.
کلانترزاده(مدیریت آموزشگاه) در پایان از زحمات تمامی کادر آموزشگاه و آموزگاران محترم و همچنین همراهی اولیای دانش آموزان با آموزشگاه قدردانی کرد و گفت: امیدواریم بتوانیم قدمی کوچک در مسیر مهارت ورزی دانش آموزان و آماده شدن آن ها در مسیر زندگی برداریم.