آرشیو خبرها

طرح هر کارخانه یک مدرسه در میبد کلید خورد
طرح هر کارخانه یک مدرسه در میبد کلید خورد
به گزارش روابط عمومی مدیریت آموزش و پرورش شهرستان میبد ، فرماندارمیبد در گردهمایی تعدادی از صاحبان صنعت شهرستان میبد در این آموزشگاه گفت: امسال با شعار هر کارخانه یک مدرسه، تاکنون تفاهمنامه احداث 9 مدرسه بستهشده است و این نشاندهنده این است که خیرین و واحدهای صنعتی در امر مدرسهسازی پیشگام هستند.
حسین فلاح افزود: آموزشگاه یاس اولین آموزشگاهی است که از سوی کارخانه یاس سرام با تمام تجهیزات ساختهشده است و با این شعار امیدواریم مدارس شهرستان میبد در هیچ شرایطی دو شیفته نشود
محسن موحدی فرد مدیر آموزشوپرورش میبد گفت: آموزشگاه 12 کلاسه یاس در زمینی به مساحت 10 هزار مترمربع در زیربنای 2 هزار مترمربع در مجتمع آموزشی احداثشده است.
موحدی فرد بابیان اینکه صفرتا صد این آموزشگاه خیری است افزود: از اول مهر 400 دانشآموز در این آموزشگاه تحصیلات خود را شروع خواهند کرد.
وی خاطرنشان کرد: از احداث یکصد آموزشگاهی که در شهرستان میبد هدفگذاری شده است 50 آموزشگاه ساخته یا در حال احداث است و 50 آموزشگاه هم که نیاز داریم امیدواریم در 5 سال آینده ساخته شود تا روند روبه رشد آموزش و مباحث پرورشی دچار مشکل نشود.
روابط عمومی مدیریت آموزش و پرورش شهرستان میبد