آرشیو خبرها
آرشیو خبرها

کلنگ احداث آموزشگاه خیری بناپور به زمین زده شد

کلنگ احداث آموزشگاه خیری بناپور به زمین زده شد


در سال جاری این پنجمین مکانی است که کلنگ احداث آن به زمین زده شده و توسط خیرین ساخته خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی مدیریت آموزش و پرورش شهرستان میبد به نقل از صدای میبد: روز گذشته با حضور آیت الله اعرافی امام جمعه میبد، موحدی فرد مدیر آموزش و پرورش شهرستان، فلاح معاون فرماندار و آتشی رئیس شورای شهر و خانواده بناپور کلنگ احداث ساخت مدرسه مرحومه عاطفه بناپور به زمین زده شد.

خانواده بناپور تصمیم گرفتند به مناسبت زمان فارغ التحصیلی دخترشان و شروع به کار تدریس در آموزش و پرورش و به یاد وی یک باب آموزشگاه ۹ کلاسه در زمینی به مساحت ۳۶۰۰ متر مربع در محله باغ شهر مهرجرد به صورت ۱۰۰ درصد خیری بنا نمایند. این مدرسه قرار است ظرف مدت ۱۴ ماه آماده شود.

بنا به آنچه در شورای آموزش و پرورش شهرستان میبد ارزیابی شده است میبد تا ۱۰ سال آینده هر سال باید ۱۰ مدرسه بسازد تا با کمبود جا برای ادامه تحصیل دانش آموزان در آینده روبرو نشود.

موحدی فرد رئیس آموزش و پرورش شهرستان نیز در این مراسم گفت: در سال جاری این پنجمین مکانی است که کلنگ احداث آن به زمین زده شده و توسط خیرین ساخته خواهد شد.

وی اظهار امیدواری کرد تا پایان سال با رایزنی هایی که صورت گرفته، این تعداد به همان ۱۰ عدد برسد.

گفتنی است مرحومه " عاطفه بناپور " از دانشجویان تربیت معلم ورودی سال ۹۱ در رشته روانشناسی بودند که به استخدام آموزش و پرورش درآمدند و متاسفانه در سانحه تصادف اتوبوس تهران به یزد در اتوبان تهران – قم به رحمت ایزدی پیوست.

روابط عمومی مدیریت آموزش و پرورش شهرستان میبد

آدرس کوتاه :